img2

Wat moet ik nu toch met die auto ?

1 Bel ons voor een afspraak

2 Wij komen de auto bij u halen

3 U krijgt direct betaald

Introducutie Afgekeurde auto

Via onze website kunnen autobezitters en eigenaren hun APK afgekeurde auto verkopen
Heeft u geen zin meer om de dure reparaties te laten uitvoeren? Wij kopen uw auto
graag op! Ook autos met een verlopen keuring zijn bij ons van harte welkom.

Wanneer wij uw auto kopen en u er niet meer mee kunt of mag rijden halen wij de
auto bij u thuis op. U ontvangt het afgesproken bedrag contant en een eerlijk
vrijwaringsbewijs zodat de motorrijtuigenbelasting per direct stopt

img1

Sloopauto

Wanneer u tijdens de keuring hoort dat uw auto niet goedgekeurd gaat worden, kan het soms met een kleine investering weer worden opgelost. Maar als de APK keurmeester teveel gebreken constateert kan de rekening hoog oplopen. Soms zelf zo veel geld dat u beter op zoek kunt gaan naar een goed alternatief.

Vaak is uw auto op eens een sloopauto geworden ondanks dat de motor nog wel gewoon goed werkt. Wanneer u dit meemaakt kunt u de auto natuurlijk zelf proberen te verkopen. Vaak gaat dit niet gemakkelijk; weinig particulieren willen een auto met tal van gebreken. Alleen als uw auto bijzonder is en de juiste liefhebber weet te vinden zal u uw auto succesvol kunnen verkopen.

Meestal worden auto’s met tal van gebreken aangeboden als sloopauto. Vaak auto’s die al wat jaartjes oud zijn en behoorlijk wat kilometers asfalt hebben afgelegd. Ook bij APKafgekeurd.nl kunt u terecht met uw sloopauto. Het maakt ons niet uit wat voor auto u heeft. Bijna voor alle modellen en type’s kunnen wij u een inkoopvoorstel doen. Ook auto’s met geldige APK en gebreken kopen wij in.

Sloopauto voor de Sloperij.

De voertuigen die wij inkopen, kopen wij uitsluitend in voor sloperijen en demontage bedrijven. Naast ons eigen bedrijf hebben wij inmiddels meerdere partners gevonden in heel het land die belangstelling hebben in auto’s met mankementen.

De auto worden door ons gekocht en door een erkend verwerkingsbedrijf opgehaald. De demontage van het voertuig gebeurt volgens de huidige normen. Hierbij houden wij rekening met het milieu. Oliën, vetten en chemicaliën worden op correcte wijze afgevoerd zodat uw sloopauto geen onnodige vervuiling achterlaat.

Sloopauto verkopen

Heeft u vandaag te horen gekregen dat uw auto niet meer voldoet aan de APK eisen bel ons op. Wij doen u graag een inkoop bod. Wanneer u met ons contact opneemt kan het handig zijn als u alle gegevens van het voertuig paraat heeft. Zo kunnen wij u sneller vertellen wat wij uw auto nog waard vinden.